ting som irriterer meg og sånt


Noe som irriterer meg veldig er den fuckings panneluggen som er i veien all the time..... døø pannelugg, døøø

Anyways, grunnen til dette innlegget er at jeg i det siste har gått rundt og tenkt på ting som irriterer meg, eller som jeg ikke liker. Så jeg tenkte jeg kunne få det ut av hodet mitt, isteden for å gå rundt og tenke på det. Here you go:

Folk som bytter profilbilde på face 534265 ganger i uken.
Jeg skjønner rett og slett ikke poenget med det. Er ikke sånn at det irriterer vettet av meg, men det er jo litt tard og legge ut et nytt bilde hver uke som nesten er helt likt det forrige. 

Folk som fjerner taggen og tagger seg på nytt
Ja, folk som fjerner taggen av seg selv på profilbildet sitt, for så å tagge seg på nytt igjen bare for å være sikker på at alle skal se bildet.

Folk som ikke burd eid en maskara
For å si det sånn, så er det ikke så veldig fint og bare ha 2-4 øyevipper. Og nei, jeg mener ikke at du har mistet de andre, jeg mener at du tok på maskaren så tarda at øyevippene sitter sammen i klynger og klumper. Gud så stygt det er. En annen ting er når man kommer borti med kosten sånn at det blir svart under og noen ganger over øyet. Æsjjjjj, det er så stygt at jeg ikke får sagt det. Tar en tre sekunder ekstra og fikse det. Do it!

Folk som smisker
Er det noe jeg faktisk kan bli kvalm av, så er det folk som smisker seg innpå andre. Er vel egentlig ikke så mye og si annet enn at ewww, you make me sick.

Folk som lyver
Null respekt fra meg. End of story

Er også mange fler ting som irriterer meg, som når pc'en ikke har mer strøm, og bestemmer seg for å dø akkuratt i det du setter inn kontakten...

Og btw. Føler du deg truffet av noen av punktene over, er det kanskje på tide og gjøre noe med det: )

null kommentarer

Skriv en kul kommentar

hits